Csendeshét Berekfürdőn

Kategória: Hírek és cikkek

Voltál már csendeshéten?

Ha igen, tudod, milyen sokat adhat az embernek. Észre sem veszed, de megújulsz lélekben, erősebb leszel. Másként látod a dolgaidat: nagy terheidet már nem egyedül hordod, hanem Jézussal és néhány testvéreddel közösen, akikkel megosztottad. Örömöd megsokszorozódik, mert elmondhattad a többiek előtt is és együtt köszöntétek meg az Úrnak. Új testvérekre leltél az ország másik sarkából, akikre jó gondolni, akikért lehet imádkozni és tudod, ők is ezt teszik. Szóval szebb lett az élet!

Bátrabban vágsz neki a következő héten rád váró hétköznapoknak, mert felemelted a tekinteted Jézusra és észrevetted: nem vagy egyedül, vannak, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak és rendezték be az életüket. És mindez erőt ad. Arra pedig kinek nincs szüksége?

Nem voltál még csendeshéten?

Félsz, hogy reggeltől estig csak igét fogsz hallani és halálra unod magad? Sok ez még neked a szenteskedésből? Lehet, hogy igazad van. Erre valóban meg kell érni. De honnan tudod, hogy még nem vagy elég “érett”? Próbáld ki! Lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni!

Itt egy lehetőség:

November 13-17. között, hétfőtől péntekig tartják a Biblia Szövetség szokásos csendeshetét Berekfürdőn, a Megbékélés Házában. Témája: A reformáció örökségei – A nélkülözhetetlen KRISZTUS. Nézd meg a teljes programot.

Többen, többször is megbékéltünk már itt Istennel, önmagunkkal és körülményeinkkel, valamint azokkal az emberekkel is, akik körülvesznek bennünket. Az idei héten sem mellékes  számunkra, hogy a szolgálók között üdvözölhetjük lelkipásztorunkat is.

Miért maradnál itthon? Hívd el barátaidat, testvéreidet is! Jelentkezz lelkészünknél vasárnap, vagy elérhetőségeink valamelyikén.