Gyülekezeti kirándulás Erdélybe

Kategória: Hírek és cikkek

Gyülekezetünk egy csoportja május 18-22. között öt napos kirándulásra Erdélybe indult.

Az út során felkerestük testvérgyülekezetünket is Érszöllősön.

Olvasd el az útról Vida Éva beszámolóját.

One Response to "Gyülekezeti kirándulás Erdélybe"

 1. Csaba Zoltán
  Csaba Zoltán Posted on 2016. június 3. at 06:29

  Olyan jó egy ilyen alkalmon közelebb kerülni az Úrhoz. Jó elcsendesedni, és megállni, amit olyan nehéz a hétköznapok rohanásában, munka mellet megtenni. És jó közelebb kerülni egymáshoz, Krisztusban együtt, egymásért.

  A testvérek kérdezgették, hogy mit írogatók az út közben. Van hogy így létesül kontaktus az Úrral. Amikor írók, akkor az hasonló mikor egy versem íródik meg. Én sokszor csak a tollat fogom és írók. Amikor vissza olvasom sokszor csodálkozom, hogy ez honnan jött.
  Kimásoltam egy részt amit az út során írtam.

  Áldás legyen a te neved Úr Jézus Krisztus!
  Amikor ezeket a sorokat rovom, akkor már valahol Erdélybe koptatja a buszunk a gumijait. Jó a hangulat, a nap is ragyogóan süt. Kérlek ez a kinti ragyogás, hasonlóképpen légyen a mi szíveinkben is. Add, hogy le tudjuk tenni terheinket, és lelkeink, egyként rezonáljanak veled, és egymással. Sokan vannak köztünk, akik ide haza is jönnek, és vannak akiknek ez a táj, egy nagyobb haza képét eleleveníti fel. De kérlek segíts, hogy a te szeretetedtől átitatva gondoljunk erre a földre, és ne gyűlölet járja át a mi szíveinket, hisz mindent Tőled kapunk. Hisz az, Aki egy kismadár reptét is irányítja, akkor benned bízzunk, és ne a mi bűnös szívünk sugallataiba. Mert minékünk a szeretetet kell sugározni, a megbocsájtást. Hisz ez a legfőbb, amit útmutatóul ránk hagytál.
  Köszönöm az eddigi utunkat. Ha ki, ki, tekintek gyönyörű e táj, sok sok templom is van. Kérlek adj erős hitet, hogy ne tévelyegjünk el, és lámpásai tudjunk lenni a te tiszta evangéliumodnak, a te tiszta szavadnak, most és mind örökké, Ámen!

  Erdély 2016. V. 18. 15:06