Elindultunk!

Kategória: Hírek és cikkek

Íme!

Hosszú gondolkodás, tervezgetés és némi munka eredményeként végre létrejött! Látható és látogatható megújult honlapunk!

Bízunk abban, sőt, biztosak is vagyunk benne, hogy nem felesleges időpazarlás volt az elmúlt hónapok munkája: az új külső a megszokott, jól ismert – és remélhetően szeretett – régi honlap tartalmain túl új lehetőségeket is nyújt majd gyülekezetünknek és látogatóinknak egyaránt.

Legfontosabb talán az, hogy közelebb érezhetjük majd magunkat egymáshoz. Miért? Mert nem marad “pusztába kiáltott szó” mindaz, ami felkerül a lapra, hanem minden olvasónak lehetőséget ad arra, hogy kapcsolódjon az olvasottakhoz.

Nem kell többé kívülállóként nézegetned a lapot! Tetszett, amit láttál, olvastál? Szólj hozzá és fejezd ki örömödet! Hiányosnak találtad? Egészítsd ki, hadd tanuljunk tőled! Vitatkoznál vele? Tedd meg! Fontosnak találod, amivel itt találkoztál? Oszd meg másokkal is az általad látogatott közösségi oldalakon!

Ha már gyülekezetünk tagja vagy, kérj hozzáférést a csak gyülekezeti tagoknak szóló információkat tartalmazó oldalra is!

Ha még nem tartozol közénk, tudnod kell, szívesen látunk programjaink bármelyikén, elsősorban természetesen istentiszteletünkön. Ismerj meg bennünket honlapunkon keresztül és személyesen is! Ismerd meg velünk együtt egyre jobban Istent!

Várjuk véleményedet!

Isten áldjon!